OVER HANZE ICT

Wie zijn wij?

Hanze ICT is in 2008 opgericht en profileert zich als allround dienstverlener in de automatiseringsbranche. Wij willen voor onze klanten een partner zijn die hen kan ondersteunen in alle automatiseringsaspecten van hun bedrijfsvoering. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten over de volle breedte zodat zij hun processen optimaal kunnen inrichten.

Voorheen specialiseerden wij ons ook in telefonie en internet. Dit is per 1 januari 2016 volledig overgeheveld naar zusterbedrijf qebble. Hierdoor kan Hanze ICT zich nu volledig richten op software- en ICT-diensten.

De oprichters van Hanze ICT, Frank Bokkers en Rudolph Quist, specialiseren zich al jaren in administratieve automatisering. Deze kennis hebben zij door de jaren heen uit weten te bouwen en over weten te brengen op het team.

Door onze pragmatische en flexibele manier van werken, kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij zijn er trots op dat we snel en doeltreffend kunnen ondersteunen. Zoals onze slogan al zegt: Hanze ICT …werkt voor u.

 Wij doen ons werk, zodat u uw werk kunt doen!

Hanze ICT op social media

Wilt u niets meer missen? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter, LinkedIn en Google+!